Turişti salvaţi din calea viscolului şi a ninsorii de jandarmii de la Zănoaga

Iarna s-a instalat cu adevărat în masivul dâmboviţean Bucegi. Pe unii turisti i-aprins nepregătiţi, aceştia având nevoie de ajutorul jandarmilor montani. Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au fost solicitaţi, luni seară, în jurul orei 21.00 să intervină în sprijinul a două persoane rămase cu autoturismul înzăpezite pe drumul ce face legătura între zonele Dichiu şi Piatra Arsă.
Turiştii, soţ şi soţie din Galaţi intenţionau să ajungă la un loc de cazare din zona Piatra Arsă, iar la un moment dat nu au mai putut continua deplasarea cu autoturismul, din cauza viscolului puternic şi a zăpezii depuse pe drum. Jandarmii au intervenit şi i-au condus pe turiştii nevătămaţi cu autospeciala până la un loc de cazare, la Dichiu, unde au rămas peste noapte.
Autoturismul rămas blocat în zăpadă a fost scos cu sprijinul lucrătorilor de la deszăpezire, în cursul zilei de marţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Huang Ribo, viceguvernatorul Provinciei Autonome Guangxi, în vizită la CJ Dâmboviţa

Conducerea CJ Dâmboviţa a primit vizita domnului Huang Ribo – viceguvernatorul Provinciei Autonome Guangxi. Întâlnirea a avut loc în baza relaţiilor de prietenie şi cooperare stabilite între judeţul Dâmboviţa şi Regiunea Guangxi, prin înţelegerea de cooperare încheiată între cele două regiuni. La întâlnire au mai participat: directorul Crucii Roşii Dâmboviţa, […]