Tudorică Răducanu, viceprimar în locul lui Bozieru

tudorica raducanuNu s-au adeverit scenariile belicoase vehiculate şi, în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute, consilierii locali municipali au ales noul vicepremier al Târgoviştei. În încercarea de a contracara intenţiile taberei social-democrate, liderul grupului PNL, Ciprian Prisăcaru, a propus suplimentarea ordinii de zi, punctul cheie fiind validarea mandatului de consilier local al lui Sencu Vasile, din partea UNPR. Cu nouă voturi „pentru”, două abţineri şi nouă voturi „împotrivă”, propunerea a căzut la vot. A fost momentul în care consilierii PNL au părăsit sala de şedinţe, mai puţin Claudiu Dumitrescu, singurul liberal care n-a votat modificarea ordinii de zi.
Din acel moment, adoptarea punctelor de pe ordinea de zi au fost o formalitate. Viceprimar în locul lui Cosmin Bozieru a fost ales Tudorică Răducanu, iar consilier cu atribuţiile viceprimarului a fost votat Andrei Albu. Claudiu Dumitrescu a votat toate proiectele, ştiind foarte bine că urma să fie exclus din PNL şi că fi ultima sedinţă la care participă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Claudiu Dumitrescu va fi exclus din PNL

Liberalii au pierdut vineri ultima şansă de a mai avea – cel puţin până la alegerile din iunie – un reprezentant în executivul Primăriei Târgovişte. Ca o primă reacţie, co-preşedintele PNL Dâmboviţa Ludovic Orban a anunţat începerea procedurilor de excludere din partid a lui Claudiu Dumitrescu, pe care l-a numit […]