Published On: mar, nov. 3rd, 2015

TSD Dâmboviţa alături de „BOBOCII” Liceului „Goga lonescu”, Titu

nichiduta.ro

liviu vasilescuLiceul „Goga lonescu” -Titu a organizat Balul Bobocilor. Acest eveniment anual a fost mult aşteptat de elevii liceului. Alături de bobocii frumoşi şi talentaţi, au participat la eveniment primarul oraşului dl. Traian Niculae, viceprimarul Neagu Voicu, dar şi numeroşi tineri din Partidul Social Democrat, atat din cadrul organizaţiei Titu, cât şi din cea judeţeană, care au sprijinit buna desfăşurare a acestui eveniment. Spectacolul a fost garantat, mai ales că au urcat pe scenă artişti îndrăgiţi ai oraşului şi ai judeţului. La finalul concursului, domnii primar şi viceprimar şi tinerii social democraţi au avut onoarea de a face poze cu premianţii concursului de Miss şi Mister Boboc.
„Ne bucurăm că am putut participa la acest eveniment atât de important pentru tinerii oraşului Titu. Ţin să mulţumesc reprezentanţilor liceului „Goga lonescu” dar şi organizatorilor pentru ospitalitate şi pentru spectacolul oferit. Împreună cu mai mulţi colegi din organizaţia judeţeană, respectiv cu Ştefan Florea, Florin Drăgoi, Andreea Curpene şi preşedintele TSD Titu Teodor Rădoi, am avut parte de o seară minunată alături de tineri minunaţi !”, a declarat la final preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu.
„Într-o atmosferă de tinereţe şi multă distracţie, alături de perechi de boboci numai unul şi unul, care şi-au lăsat emoţiile la o parte pentru a arăta tuturor că merită statutul de exponenţi ai generaţiei lor, am participat la evenimentul de poveste organizat de Liceul „Goga lonescu” din Titu. Tuturor le transmit felicitările şi respectul meu pentru organizarea întregului spectacol!”, a declarat vicepreşedintele TSD Dâmboviţa, Ştefan Florea.
La rândul său, preşedintele TSD Titu, Teodor Rădoi, a ţinut să mulţumească colegilor din Titu pentru sprijin şi participare: „Felicit organizatorii pentru acest eveniment deosebit şi ţin să mulţumesc colegilor mei din organizaţie: Moraru Liliana, Traian Matei, Ştefan Matei, Vlăsceanu Cristian şi Mirabela, Ciolacu Mihai, Baban Rareş, Pandelea Auraş, Ilie Alin, care au fost alături de bobocii pe care îi felicităm, pe această cale, pentru prestaţie şi pentru curajul de a oferi un spectacol adevărat”.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro