Published On: mar, iun. 6th, 2017

TSD Dâmboviţa a pregătit o petrecere de 1 Iunie pentru copiii cu autism şi Sindromul Down şi prietenii lor

nichiduta.ro

Un grup de copii cu autism şi Sindromul Down, împreună cu prietenii lor, au avut parte de o surpriză mare. Cu prilejul Zilei Copilului, TSD Dâmboviţa le-a pregătit o petrecere pe cinste, cu jocuri, baloane,mingii şi cadouri minunate.
La sediul PSD Dâmboviţa, micuţii sau întâlnit cu Mickey Mouse, Elsa şi Minnie care i-au aşteptat cu jocuri antrenante şi baloane colorate.
Petrecerea a fost o binemeritată oază de veselie şi bună dispoziţie pentru toţi copiii particpanţi. Evenimente de genul petrecerii de astăzi sunt, pe cât de distractive, pe atât de instructive, şi prin acestea copiii dobândind abilităţi de socializare. La petrecerea de 1 Iunie au participat, de asemenea, părinţi şi terapeuţi care lucrează zi de zi cu copiii cu tulburari din spectrul autismului şi Sindromului Down.Gazdele au fost: Liviu Vasilescu, preşedinte TSD Dâmboviţa, primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru care este şi preşedinte executiv TSD Dâmboviţa, Cornelia Stan, vicepreşedinte tSd Dâmboviţa şi Florin Şontea,membru TSD Dâmboviţa.
Petrecerea de 1 Iunie organizată de TSD Dâmboviţa a fost un BRAVO, rostit din inima acestor copii şi resurselor lor nebănuite de a-şi învinge afecţiunea.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro