Trei medalii pentru CS Târgovişte

Mihai ROŞOIU

KarateSâmbătă, 23 martie 2013, la Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Olimpic de la Izvorani, a avut loc Campionatul Naţional de Karate Interstiluri de Seniori. Probele de concurs au constat în kata şi kumite individual şi pe echipe. Acest campionat a fost organizat de către Federaţia Română de Karate şi a adunat sportivii medaliaţi de pe cele 4 stiluri de karate din cadrul federaţiei: ShitoRyu, Shotokan, GojuRyusiWadoRyu. Concursul s-a desfăşurat pe 3 suprafeţe, pe parcursul a 11 ore.
Secţia de Karate din cadrul Clubului Sportiv Târgovişte a fost prezentă la acest campionat cu un număr de 8 sportivi: 3 fete şi 5 băieţi.
Sportivii clubului au obţinut 3 medalii: 1 de argint şi 2 de bronz:
MEDALIE DE ARGINT: 1. OLTEANU LAVINIA – senioare kata MEDALII DE BRONZ:
2. MIH{IEŞ CRISTIAN – seniori kata 3. OLTEANU LAVINIA – kumite
– 55 kg.
Tot la Izvorani, vineri, a avut loc şi Cursul de perfecţionare pentru antrenori şi arbitri privind regulamentul competiţional WKF (World Karate Federation), acesta fiind coordonat de către arbitrul mondial Vladi Vardiero (Italia). La această perfecţionare au participat Daniel Munteanu (arbitru naţional şi balcanic) şi Ion Munteanu (antrenor CS Târgovişte), împreună cu arbitrii naţionali (aceştia fiind şi sportivii Clubului Sportiv Târgovişte): Cristian Mihăieş, Lavinia Olteanu, Octavian Pomarleanu, Andrei Ispas şi Ruxandra Bica. Au dat examen, pentru a obţine statutul de arbitru, Maria Morărescu şi Florin Stroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PĂCAT! Sorana Cîrstea a ratat accederea în sferturile de finală ale turneului de simplu de la Miami

Sorana Cîrstea a început catastrofal meciul cu sârboaica, pierzând la zero primul set. A revenit în meci în setul doi, unde a condus cu 3-1, după care Jelena Jankovic a egalat la 3-3 şi revenit în avantaj cu 4-3 chiar pe serviciul româncei. Sorana a reuşit să facă re-brake şi […]