TREI MECIURI DE VERIFICARE PENTRU CSM TÂRGOVIŞTE CSM Târgovişte – VK Beroe Stara Zagora 3-0 (25-23, 25-17, 25-14)

Mihai ROŞOIU

Cu zece zile înainte de debutul oficial în noul sezon competiţional, echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a susţinut un nou meci de verificare. Adversara formaţiei noastre a fost VK Beroe Stara Zagora, echipă pe care elevelelui Valerijan Luka au înfruntat-o şi la revenirea din cantonamentul din Turcia şi pe care au învins-o la Kazanlîc cu scorul de 3-0.
La fel ca şi în partida precedentă, jucătoarele noastre s-au impus la zero, cu menţiunea că în duelul de miercuri s-au disputat patru seturi, ultima manşă fiind câştigată tot de CSM Târgovişte cu 25-17.
La sfârşitul săptămânii trecute, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a susţinut două partide de verificare în compania viitoarei adversare din campionat, Ştiinţa Bacău. Potrivit protocolului dintre cele două formaţii, în fiecare dintre confruntări s-au disputat patru seturi, iar rezultatele au fost următoarele.
Ziua I: Ştiinţa Bacău – CSM Târgovişte
3-1 (25-21, 15-25, 25-19, 25-23);
Ziua a II-a: ŞtiinţaBacău – CSM
Târgovişte 2-2 (25-23, 25-20, 14-25, 18-25).
Sâmbătă, 27 octombrie, echipa noastră va debuta în noul sezon competiţional al Diviziei A1 de volei feminin cu un super-meci împotriva campioanei CSM Târgovişte. Partida este programată să înceapă de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgovişte. Accesul publicului în sală va fi GRATUIT.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

URCARE UŞOARĂ PENTRU SORANA CÎRSTEA

Simona Halep începe, luni, săptămâna cu numărul 51 în fruntea clasamentului WTA. Asociaţia Jucătoarelor Profesioniste de Tenis a publicat cu o zi mai devreme ierarhia, pentru a fi actualizată în vederea Turneului Campioanelor, care a început duminică. Halep o egalează pe Victoria Azarenka din Belarus, care a „stat” 51 de […]