„Trei investiţii majore în oraşul Pucioasa

Primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana dă asigurări cetăţenilor că în 2019, pe agenda de priorităţi se află implementarea unor proiecte majore pentru comunitate. Bugetul pe anul 2019 al oraşului Pucioasa va fi votat săptămâna viitoare şi este un buget care pune accentul pe dezvoltarea şi modernizarea urbei.
În cursul acestui am vor începe lucrările la trei investiţii majore. Prima investiţie vizază o problemă stringentă şi anume apa potabilă în oraşul Pucioasa. Această investiţie se realizează în asociere cu CJ Dâmboviţa. Se vor urma toate procedurile legale ce vizează acest proiect. După cum a afirmat edilul Constantin Ana a spus că vor avea loc şi 58 de exproprieri în vederea realizării obiectivului reţea de apă potabilă în oraşul Pucioasa. În curând vor demara şi lucrările privind reabilitarea şi reamenajarea zonei centrale a oraşului Pucioasa. Se vor face ample lucrări de modernizare privind trotuarele dar şi zona peisagistică.
Nu în ultimul rând vor începe lucrările pentru reînfiinţarea Staţiei de Ambulanţă Pucioasa.
Edilul Constantin Ana a făcut şi alte precizări legate de celelalte proiecte cu finanţare europeană de la nivelul oraşului Pucioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Nicio stradă fără asfalt la Dragodana

La capitolul infrastructură rutieră, edilul comunei Dragodana, Gheorghe Sandu a iniţiat un proiect îndrăzneţ -Nicio stradă fără asfalt. Din 2016 şi până în prezent, s-au asfaltat 15 km de străzi. Şi comuna Dragodana beneficiază de investiţii cu finanţare prin PNDL. Este vorba despre modernizare drumuri comunale, 9,974 km, o investiţie […]