TREI DÂMBOVIŢENI PE TEREN LA „DERBY DE ROMÂNIA”

Mihai ROŞOIU

Andrei Vlad şi Florin Tănase (FCSB) şi Daniel Popa (Dinamo) au evoluat duminică seara într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui an.
Formaţia Dinamo a remizat cu FCSB, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-2, în derbiul etapei a XXV-a a Ligii I, în care a fost egalată după ce a condus cu 2-0.
Au marcat Pesic ’20 şi Torje ’57 pentru Dinamo, respectiv Man ’84 şi Teixeira ’90+3 pentru FCSB. După golul de 2-2, un fan a intrat pe teren. El a fost oprit şi scos de pe teren de stewarzi. 1- 0: Acţiune pe partea stângă a lui Torje, care trimite până la Nistor şi acesta centrează prin faţa porţii în stânga, de unde Pesic înscrie, în poarta goală de la 7 metri.
2- 0: Torje înscrie cu un şut de la 10 metri lateral stânga, fază la care Vlad scapă mingea în poartă. 2-1: Dennis Man a redus din diferenţă marcând cu capul, după o pasă de la Budescu.
2-2: Teixeira a stabilit scorul final cu un şut la colţul scurt.
Dinamo: Penedo – Romera, Popescu, Maric, Vl. Olteanu – Mahlangu, Nistor (Popa ’81) – Torje (Hanca ’72), Pesic (Palic ’68), Salomao – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă
FCSB: A. Vlad – Enache, Planic, Găman, Momcilovic (J. Morais ’73) – Pintilii, Ov. Popescu (Budescu ’46) – Teixeira, Cr. Tănase (Man ’46), Fl. Coman – Fl. Tănase. Antrenor: Nicolae Dică Cartonaşe galbene: Romera ’13, Nemec ’45, Salomao ’55 / Cr. Tănase ’37, Planic
’48
Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistenţii Adrian Ghinguleac şi Mircea Orbuleţ. Arbitru de rezervă a fost Adrian Comănescu, iar observatori Mircea Călin şi Corneliu Fecioru.
În tribune s-au aflat 32.377 spectatori. Meciul, programat la ora 20.45, a început cu o întârziere de aproximativ cinci minute. Înainte de startul jocului, fanii dinamovişti au pus în scenă o coregrafie reprezentând lupta dintre bine şi rău, cu mesajul: „Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea, când se unesc câinii, ziua învinge noaptea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LE-AU LUAT TOATE MEDALIILE!

Sportivii legitimaţi la Asociaţia Marin Marius Mihai Martial Arts au cucerit şapte medalii la ultima ediţie a Cupei României de Free Style K1 Light. Nu mai e nicio noutate că acolo unde merg îşi pun larespect toţi adversarii. Vorbim despre sportivii târgovişteni de la „Marin Marius Mihai Martial Arts”, care […]