Transferuri de champions league la Crevedia

Mihai ROŞOIU

crevediaCrevedia va avea două echipe de fotbal, după ce Voinţa Crevedia a început în seria I din Liga a IV-a de Ilfov, Primăria a anunţat că a mai înscris încă o grupare, care va purta numele de Voinţa Crevedia II şi care va evolua în cea de-a doua serie a judeţului.
Echipa va fi susţinută de Primăria Crevedia, dar şi de oamenii de afaceri Dan Mande şi Augustin Neagoe, care şi-au propus să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Astfel, echipa a transferat deja 7 fotbalişti care speriau în urmă cu 10 ani Liga I şi Europa: Valentin Bădoi, care la 40 de ani va fi antrenor şi jucător, Stelian Stancu, antrenor secund şi jucător, Arman Karamyan, Bogdan Pă-traşcu, Nicolae Zuluf, Gigei Bucur şi Dan Balauru. Pe lângă cei 7, Crevedia II i-a transferat pe Andrei Dumitrescu şi Aurel Tutunaru, doi oameni de bază în echipa Buftei, care juca în urmă cu câţiva ani în Liga a Il-a, tot sub comanda lui Vali Bădoi, informează ilfovsport.ro.
Crevedia II ar fi trebuit să joace duminică cu Găneasa, în a 2-a etapă din Liga a IV-a, însă AJF nu a anunţat echipa din Găneasa la timp şi meciul a fost reprogramat pentru o dată ulterioară. Crevedia II nu a jucat nici în prima etapă contra celor de la Viitorul Drago-mireşti Vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cu dâmboviţencele Andreea Părăluţă şi Olivia Oprea titulare, NAŢIONALA DE FOTBAL FEMININ A ÎNVINS GRECIA ŞI UCRAINA. România a ratat calificarea directă la Euro 2017 la golaveraj. Urmează barajul cu Portugalia

Atât de aproape de un vis ce părea, poate, imposibil la startul campaniei de calificare, tricolorele s-au năpustit spre poarta elenă încă din startul partidei. Andreea Voicu şi Florentina Olar au fost primele care şi-au încercat norocul. Defensiva oaspete a cedat presiunii, iar Alexandra Lunca a deschis scorul în minutul […]