Published On: joi, apr. 13th, 2017

Tragedie pe DN 7 Tărtăşeşti şi coliziune între trei maşini pe DN 71-Răcari

nichiduta.ro

Un bărbat de 48 de ani a murit şi alte două persoane au ajuns la spital, în această dimineaţă, în urma a două accidente produse în judeţul Dâmboviţa la interval decâteva ore. Unul dintre acidente a avut pe DN 7,pe raza localităţii Târtăţeşti. Bărbatul de 47 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un parapet. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un parapet despărţitor, maşina s-a răsturnat iar impactul a fost fatal pentru bărbat.
Coliziune între trei maşini pe DN 71-Răcari
La câteva ore distanţă, tot în judeţul Dâmboviţa, alte două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital într-un accident în care trei autoturisme s-au ciocnit. Accidentul s-a produs pe DN 71, în oraşul Răcari. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers . La faţa locului au ajuns poliţiştii, pompierii şi Ambulanţa. Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.
În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei, pe toate categoriile de şosele.
De asemenea, vântul afectează buna desfăşurare a traficului rutier şi vă atenţionăm cu privire la pericolul pe care acest fenomen meteorologic îl poate reprezenta pentru trafic.
Pentru evitarea implicării în accidente, conducătorii auto trebuie să-şi sporească prudenţa pe toată durata deplasării, dar mai ales la ieşirile din tronsoanele împădurite şi sate, la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro