Published On: mar, oct. 31st, 2017

Tragedie în comuna dâmboviţeană Crângurile

nichiduta.ro

O femeie de 78 de ani a murit arsă de vie în propria casă. Ea locuia singură. Se pare că un vecin a văzut că focul i-a cuprins casa şi a sunat disperat la pompieri. Două echipaje de pompieri la Găeşti şi un SMURD au ajuns în scurt timp la faţa locului. Potrivit primelor date oferite de pompieri, incendiul ar fi pornit într-o bucătărie de vară de la jar căzut din sobă pe materiale combustibile. Ulterior focul s-a extins şi la casă. Flăcările au mistuit bucătăria de vară confecţionată din lemn, locul unde şi-a găsit sfârşitul bătrâna. Ulterior, flăcările au cuprins şi acoperişul casei. Însă, femeia a fost găsită fără suflare.
Casă cuprinsă de flăcări şi în Ocniţa
În mai puţin de 30 de minute de la anunţarea incendiului de la Crângurile, şi pompierii de la Detaşamentul Moreni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu de casă în comuna Ocniţa.
În sprijinul pompierilor de la Moreni au venit şi pompierii voluntari de la Gura Ocniţei. Incendiul a pornit de la bucătaria de vară, iar din cauza vântului puternic s-a extins şi la casă. Incendiul se pare că ar fi pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată în dormitor. Flăcările au mistuit o bucătărie de vară, tot ce era în trei camere, pe un hol şi acoperişul.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro