TRAFICANŢI DE DROGURI, REȚINUȚI DE D.I.I.C.O.T. – B.T. DÂMBOVIȚA

Polițiștii de combaterea a criminalității organizate din Dâmbovița, împreună cu un procuror de la D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviļa, au efectuat 13 percheziții domiciliare, la o grupare infracțională, fiind indisponibilizate sute de grame de cannabis, telefoane mobile și bani. Polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Dâmbovița, împreună cu D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, au documentat activitatea unei grupări infracționale specializate în traficul intern și internațional de droguri de risc.
Pentru probarea activității infracționale, în dimineața de 28 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sprijiniți de polițiști de la brigăzile de combatere a criminalității organizate Ploiești, Pitești, Timișoara și de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, au efectuat 13 percheziții, în județele Dâmbovița, Olt, Timiș și Brăila.
În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și indisponibi-lizat aproximativ 800 de grame de cannabis, 2 cântare de precizie, 4 grindere, 11 telefoane mobile, 3.000 de euro, 1.700 de lire sterline și 9.100 de lei. Din cercetări a reieșit că 2 persoane, rezidente în Spania, ar fi trimis, prin intermediul firmelor de coletărie, pachete în care erau disimulate diferite cantități de cannabis. Drogurile erau introduse de regulă în ambalaje de detergent, iar, ulterior, în țară, acestea ar fi fost preluate de alte 7 persoane, din județele Dâmbovița, Olt, Timiș și Brăila, care le-ar fi comercializat. În acest caz, în cursul lunii februarie, în urma unor activități specifice, a fost indisponibilizat aproximativ 1 kilogram de cannabis.
Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități, au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și jandarmi din cadrul Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița și de la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei Timiș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sub aburii alcoolului, au pornit cu mașinile la drum

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 26 de ani, din Gura Șuții, în timp ce ar fi condus un autovehicul, pe drumul județean 722, în afara localității Brăteștii de Jos, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o […]