Published On: lun, sept. 11th, 2017

Toţi elevii răzvădeni, dar şi preşcolarii, vor primi pe lângă manuale şi câte un dar din partea Primăriei Răzvad, câte un set de rechizite şcolare

nichiduta.ro

Astăzi, 11 septembrie sună clopoţelul în toate unităţile şcolare. S-au făcut toate pregătirile pentru începerea noului an şcolar şi în comuna dâmboviţeană Răzvad. Administraţia locală de la Răzvad condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban, a făcut toate eforturile pentru ca şcolarii şi preşcolarii de la Răzvad să înceapă cursurile în condiţii decente. Toţi elevii răzvădeni, dar şi preşcolarii, vor primi pe lângă manuale şi câte un dar din partea Primăriei Răzvad, respectiv câte un set de rechizite şcolare.
La Şcoala Valea Voievozilor sau făcut toate lucrările de ige-nizare, s-au pregătit clasele pentru aş primi elevii. Edilul Emanuel Spătaru a ţinut să le transmită părinţilor că din primăvara anului 2018, unitatea şcolară va intra într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare printr-un proiect cu finanţare pe PNDL 2 iar micuţii vor merge la Şcoala Răzvad.
Şi la Şcoala Răzvad s-au făcut ample lucrări de igenizare. Autorităţile au găsit rezolvare şi pentru încălzirea unităţii şcolare, care era o problemă ce trena de zeci de ani. Primarul Emanuel Spătaru ne-a spus că deja se lucrează intens la montarea unor centrale termice, investiţie făcută din bugetul local. În clase s-au montat cloriferele, acum se lucrează la amenajarea spaţiului pentru montarea centralelor termice. Rechizite şcolare
din partea Primăriei Răzvad
Autorităţile din Răzvad pun mare accent pe dezvoltarea sistemului educaţional. Peste 500 de şcolari şi preşcolari, înscrişi la unităţile şcolare răzvădene, vor primi câte un set de rechizite şcolare din partea Primăriei Răzvad. Încă de la începutul anului, administraţia de la Răzvad a prevăzut în buget, banii necesari pentru achiziţionarea acestor rechizite.
Nu au fost uitate nici cadrele didactice, cărora administraţia locală le-a asigurat minimul de materiale didactice necesare desfăşurării activităţii şcolare. Un gest deosebit din partea autorităţilor dar şi apreciat de cadrele didactice.
Nu în ultimul rând, edilul Emanuel Spătaru le-a urat şcolarilor şi preşcolarilor un an şcolar plin de realizări şi multă putere de muncă.
Edilul Emanuel Spătaru îşi respectă cu sfinţenie motto-ul: „Împreună construim viitorul la Răzvad!”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro