Toate organizaţiile locale ale PSD Dâmboviţa, unde nu au primar de comună, în plin proces de reorganizare

Începe reorganizarea în toate organizaţiile locale ale PSD Dâmboviţa, unde nu au primar de comună, decizia a fost luată în cadrul BPJ.
Anunţul public a fost făcut de către preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan-preşedinte CJ Dâmboviţa. în plin proces de reorganizare vor intra şi organizaţiile din Titu, Răcari şi Găeşti.
Conducerea PSD Dâmboviţa, preşedintele Corneliu Ştefan, preşedintele executiv – Titus Corlăţean, secretarul -Cristian Stan şi vicepreşedinţii organizaţiei judeţene, vor avea discuţii cu toate aceste organizaţii şi vor stabili măsuri clare de reconsolidare. Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan a ţinut să sublinieze faptul că nu mai este reprimit în partid niciun primar care a plecat înainte de locale de anul trecut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevii de clasa a IV-a au susţinut proba la Matematică şi Ştiinţele naturii din cadrul Evaluării naţionale

Elevii claselor a IV-a au susţinut proba la Matematică şi Ştiinţele naturii din cadrul Evaluării naţionale iar joi, elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba la limba maternă.Durata alocată rezolvării acestora este de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea naţională la clasa a IV-a. Toate probele […]