Published On: mar, ian. 29th, 2013

Titu. SE LUCREAZĂ ÎNTR-UN RITM SUSŢINUT LA NUMEROASE PROIECTE DE INFRASTRUCTURĂ

nichiduta.ro

Traian NiculaeDeşi s-au scurs puţine luni de când Traian Niculae a câştigat postul de primar al oraşului Titu, acesta a reuşit să realizeze o serie de obiective, pe care le-a promis alegătorilor în campania electorală. Continuă să lucreze, aşa cum ne-a declarat, în acelaşi ritm susţinut şi priveşte cu încredere spre viitor, atunci când vor sosi şi finanţările pentru unele proiecte deja aflate într-un stadiu avansat.
„Sper că voi reuşi să fac multe lucruri bune în oraş. Multe dintre promisiunile din campanie au fost rezolvate şi le rezolv în continuare pe cele rămase. Lucrăm la subsolurile blocurilor. Am finalizat 15 scări de bloc. Mai sunt 25. Sper ca, anul acesta, să le terminăm. Fondurile provin de la Consiliul local, din impozite şi taxe. Precizez că impozitele şi taxele nu au fost majorate, nici la persoane fizice, nici la persoane juridice. Sunt multe alte proiecte în derulare, proiecte pentru care au fost obţinute şi avizele necesare. Unul dintre cele mai importante este reabilitarea blocurilor. Pentru Titu Nou am făcut proiect pentru introducerea reţelei de canalizare şi apă – acolo există câteva locuinţe lipsite de facilităţi. Mă refer aici la curent, apă, canalizare. Există, de asemenea, tot pentru Titu Nou, un proiect pentru o creşă şi un altul pentru o grădiniţă, precum şi pentru două blocuri ANL. Sunt avizate. Aşteptăm finanţarea, pentru a începe lucrul efectiv”, a declarat Traian Niculae, primarul oraşului Titu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro