Titu. SE LUCREAZĂ ÎNTR-UN RITM SUSŢINUT LA NUMEROASE PROIECTE DE INFRASTRUCTURĂ

Traian NiculaeDeşi s-au scurs puţine luni de când Traian Niculae a câştigat postul de primar al oraşului Titu, acesta a reuşit să realizeze o serie de obiective, pe care le-a promis alegătorilor în campania electorală. Continuă să lucreze, aşa cum ne-a declarat, în acelaşi ritm susţinut şi priveşte cu încredere spre viitor, atunci când vor sosi şi finanţările pentru unele proiecte deja aflate într-un stadiu avansat.
„Sper că voi reuşi să fac multe lucruri bune în oraş. Multe dintre promisiunile din campanie au fost rezolvate şi le rezolv în continuare pe cele rămase. Lucrăm la subsolurile blocurilor. Am finalizat 15 scări de bloc. Mai sunt 25. Sper ca, anul acesta, să le terminăm. Fondurile provin de la Consiliul local, din impozite şi taxe. Precizez că impozitele şi taxele nu au fost majorate, nici la persoane fizice, nici la persoane juridice. Sunt multe alte proiecte în derulare, proiecte pentru care au fost obţinute şi avizele necesare. Unul dintre cele mai importante este reabilitarea blocurilor. Pentru Titu Nou am făcut proiect pentru introducerea reţelei de canalizare şi apă – acolo există câteva locuinţe lipsite de facilităţi. Mă refer aici la curent, apă, canalizare. Există, de asemenea, tot pentru Titu Nou, un proiect pentru o creşă şi un altul pentru o grădiniţă, precum şi pentru două blocuri ANL. Sunt avizate. Aşteptăm finanţarea, pentru a începe lucrul efectiv”, a declarat Traian Niculae, primarul oraşului Titu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TURISMUL, ÎN CREŞTERE PE FINAL DE AN

Pe finalul anului trecut, în lunile noiembrie şi decembrie, principalii indicatori ai activităţilor legate de turism au avut o evoluţie pozitivă. Raportat la perioada similară din 2011, numărul sosirilor în structurile de primire cu funcţiuni de cazare turistică a crescut cu 10%. în acelaşi timp, a crescut, cu 4,6%, numărul […]