Ţiriac o atacă pe Sorana Cîrstea

Mihai ROŞOIU

Fostul mare tenismen român lon Ţiriac i-a răspuns Soranei Cîrstea, după ce sportiva noastră s-a plâns din cauza programului încărcat din turneul de la Bucureşti.
Sorana a încheiat meciul din optimile de la Bucureşti, vineri la ora 1 dimineaţa, iar peste câteva ore a fost nevoită să joace în sferturile de finală cu Anastasija Sevastova.
Ţiriac spune însă că Sorana nu are motive să se plângă întrucât, dacă s-ar fi antrenat la intensitate maximă, n-ar fi avut probleme.
„Eu vin dintr-o clasă diferită, de la minim 4 ore pe zi! Jocul e o bagatelă, o nimica toată! Antrenamentul e cel care îţi pune baza! La Wimbledon, băieţii au jucat 7 ore în semifinale, iar ceilalţi şase ore.
Dacă nu eşti pregătit să joci 4-5 ore, o faci de pomană! Dacă te antrenezi 4 ore, atunci meciul de 2 ore ţi se pare o glumă”, a spus Ţiriac, prezent la BRD Bucharest Open.
Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile de finală de la Bucureşti de letona Anastasija Sevastova, principala favorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBĂRI LA VOLEI

Consiliul Director din 03.07.2018: 1. S-a aprobat în unanimitate participarea Loturilor Naţionale de Seniori, Juniori l, Juniori ll şi Juniori lll la Campionatele Europene, Cupa Mondială, Campionate Balcanice. 2. S-a aprobat componenţa lotului de arbitri divizionari pentru sezonul 2018 – 2019. 3. S-a aprobat componenţa corpului de observatori pentru anul […]