Published On: vin, feb. 17th, 2017

Tinerii sunt aşteptaţi la Programul Oficial de Internship al Guvernului României şi în 2017

nichiduta.ro

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 17 iulie – 18 septembrie 2017 şi va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanţi în activităţile Guvernului, pentru dobândirea experienţei şi cunoştinţelor practice. Stagiarii vor fi recrutaţi la Palatul Victoria, în ministere şi în celelalte instituţii participante la program.
Programul Oficial de Internship 2017 este în concordanţă cu capitolul „Politici în domeniul educaţiei” din Programul de Guvernare 20172020.
Dincolo de activitatea zilnică în cadrul administraţiei centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuţii şi mese rotunde în prezenţa unor înalţi oficiali ai statului român, precum şi la training-uri şi workshop-uri tematice.
Pe durata programului, stagiarii vor primi o bursă lunară, din bugetul Secretariatului General al Guvernului. Numărul stagiarilor şi cuantumul bursei vor fi ulterior stabilite.
Programul oficial de Internship al Guvernului a debutat în 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activităţile din cadrul Palatului Victoria. În 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor, având ca beneficiari peste 180 de stagiari. În 2015, alţi 300 de studenţi şi tineri absolvenţi au avut oportunitatea să facă parte din administraţia centrală, în cele 72 de instituţii implicate. Pentru ediţia din 2016, au fost alocate 200 de locuri la nivelul Guvernului României, ministerelor şi al altor 21 de instituţii publice din subordine (43 de instituţii în total). Detalii suplimentare privind Programul de Internship al Guvernului sunt disponibile pe pagina oficială http://internship.gov.ro/

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro