Tinerele cupluri pot solicita încheierea căsătoriilor în aer liber

Mihai ROŞOIU

Preşedintele liberalilor târ-govişteni, Aurelian Cotinescu, a declarat într-o conferinţă de presă că a fost promulgată de şeful statului legea iniţiată de PNL, care permite încheierea cununiilor civile în afara Biroului de stare civilă din cadrul primăriilor.
Aurelian Cotinescu le transmite tinerilor că pot solicita înfăptuirea acestor ceremonii unice în viaţa lor în aer liber, grădini publice, parcuri, muzee. Tot ce trebuie să facă este să depună o cerere la primărie, prin care să solicite acest lucru.
„Avem un proiect care se adresează tinerilor, tineri care ajung la un moment important al vieţii lor, la cununia civilă. Au fost foarte multe semnale de la oameni care spuneau că este păcat să porţi acea mască la cununia civilă pentru că pozele, amintirile pe care le vei avea de la acea cununie vor fi cu masca pe faţă. Nimeni nu-şi doreşte acest gen de amintiri şi de aceea, la nivel naţional, liberalii au ajuns să iniţieze un proiect foarte important prin care cununiile civile se pot efectua şi în afara instituţiei primăriei, astfel încât să nu mai fie nevoie să se poarte mască. Este un proiect liberal, un proiect care a fost promulgat de către preşedinte şi trebuie aplicat şi la nivel local. Le transmitem tinerilor din Târgovişte că printr-o cerere către Primăria Târgovişte pot să obţină acordul ca cununia să se ţină în afara instituţiei Primăriei, în aer liber şi fără mască, asta fiind cel mai important”, a declarat preşedintele Aurelian Cotinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORII PENTRU DUŢĂ ŞI BUCURA

Vasile Duţă şi Matei Bucura, coordonaţi de Sorin Erlic, au reuşit să devină învingători la ediţia din acest an a Cupei Bucov, găzduită de Asociaţia Club Sportiv Roland, din localitatea Bucov, aflată în apropierea oraşului Ploieşti.Vasile Duţă a terminat pe primul loc la categoria 16 ani, după o evoluţie excelentă […]