LA O VICTORIE DE SEMIFINALE

Mihai ROŞOIU

csmCSM Bucureşti Sportul Studenţesc – CS Municipal Târgovişte Astăzi, ora 16.00, Arena de Baschet

Campioana mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi asigura locul în semifinalele Ligii Naţionale Feminine de Baschet în seria cu Sportul Studenţesc. În prima confruntare dâmboviţencele au bifat un succes categoric, care a lăsat să se vadă diferenţa foarte mare între cele două adversare, deşi elevele lui Florin Nini nu au forţat decât atunci când a fost nevoie. La adăpostul primei victorii, CSM merge în Capitală din postura marii favorite, dar în sport s-au mai văzut surprize şi o abordare superficială a meciului cu Sportul poate oferi rezultate neplăcute.
Dacă duelul cu Sportul s-a dovedit a fi o misiune facilă pentru târ-goviştence, nu acelaşi lucru se poate spune despre viitoarea confruntare din play-off, la orizont întrezărindu-se numele adversarei din finala cupei, CSU Alba lulia. Formaţia lui Miroslav Popov a dovedit că succesul categoric din meciul cu Sepsi, în semifinalele Cupei României, nu este întâmplător şi a reuşit să obţină o victorie similară chiar pe terenul formaţiei din Covasna, în meciul 1 din sferturile de finală ale Ligii Naţionale. Cum şansele celor de la Sepsi să mai întoarcă rezultatul s-au diminuat considerabil, cea mai probabilă confruntare din semifinale va fi CSM Târgovişte – CSU Alba lulia, cu două meciuri pe terenul din Târgovişte, dacă ardelencele îşi vor adjudeca meciul de pe propriul teren.
În cealaltă parte a tabloului vom asista, aproape sigur, la o semifinală UVG ICIM Arad – CSM Satu Mare, o reeditare a situaţiei din sezonul trecut în care echipa lui Dan Fleşeriu s-a impus, spre surprinderea generală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ciprian Prisăcaru: "Am încercat să fiu cât mai util sportului"

Fostul director al Clubului Sportiv Târgovişte a trimis o scrisoare deschisă presei din Târgovişte Colaborarea pe care am avut-o cu dumneavoastră şi susţinerea pe care mi-aţi acordat-o mă îndreptăţesc să vă mulţumesc şi să vă asigur că, indiferent de ce ne va rezerva viitorul, voi rămâne un om dedicat sportului. […]