Published On: lun, iul. 22nd, 2013

TEST REUŞIT

nichiduta.ro

babeuEchipa de Radio Orientare de la CS Municipal Târgovişte a avut ultimul test de verificare înainte de marea confruntare a cluburilor din România,Campionatul Naţional pe Echipe ce se va desfăşura peste două săptămâni la Baia Mare.
Aceasta competiţie de verificare este una de mare prestigiu şi se desfăşoară anual în Bulgaria: „Four Days ARDF Championship”. Competiţia a presupus 4 probe diferite desfăşurate în 4 zile. Printre sportivii ucrainieni, bulgari, ruşi şi alţi europeni, Claudiu Anghelescu şi-a lăsat cel mai bine amprenta pe podium, căştigând 2 medalii de bronz la probele „Sprint” şi „Foxoring”, la categoria M14. De asemenea, antrenorul Babeu Pavel nu s-a lasat mai prejos şi a câştigat aurul la proba „Sprint”, la categoria M50.
Lotul de radio orien-tarişti va intra din nou într-o perioadă de pregătire intensă până pe data de 25 iulie, când vor începe Campionatele Naţionale pe Echipe.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro