TEST REUŞIT

Mihai ROŞOIU

babeuEchipa de Radio Orientare de la CS Municipal Târgovişte a avut ultimul test de verificare înainte de marea confruntare a cluburilor din România,Campionatul Naţional pe Echipe ce se va desfăşura peste două săptămâni la Baia Mare.
Aceasta competiţie de verificare este una de mare prestigiu şi se desfăşoară anual în Bulgaria: „Four Days ARDF Championship”. Competiţia a presupus 4 probe diferite desfăşurate în 4 zile. Printre sportivii ucrainieni, bulgari, ruşi şi alţi europeni, Claudiu Anghelescu şi-a lăsat cel mai bine amprenta pe podium, căştigând 2 medalii de bronz la probele „Sprint” şi „Foxoring”, la categoria M14. De asemenea, antrenorul Babeu Pavel nu s-a lasat mai prejos şi a câştigat aurul la proba „Sprint”, la categoria M50.
Lotul de radio orien-tarişti va intra din nou într-o perioadă de pregătire intensă până pe data de 25 iulie, când vor începe Campionatele Naţionale pe Echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEPE HARD-ULl

Circuitul american feminin de hard începe săptămâna viitoare cu turneul de la Stanford, acolo unde primele două favorite sunt Agnieszka Radwanska şi Samantha Stosur şi unde participă şi două românce: Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu. Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu s-ar putea întâlni în meci direct în optimile de finală, […]