Published On: lun, oct. 23rd, 2017

Teodora Angelescu a fost aleasă preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Dâmboviţa

nichiduta.ro

La „Clubul Studenţilor” din Municipiul Târgovişte, a avut loc Comitetul de Coordonare Judeţean al Ligii Aleşilor Locali a PNL Dâmboviţa pentru alegerea noului Birou Politic Judeţean al acestei structuri.
La eveniment au participat Răducu Filipescu, vicepreşedinte regional în Biroului Politic Executiv Naţional şi 230 de aleşi locali ai Partidului Naţional Liberal din Judeţul Dâmboviţa.
Informarea privind activitatea LAL la nivel judeţean din ultima perioadă a fost făcută de Teodor Rădoi, prim-vicepreşedinte al LAL a PNL Dâmboviţa. Acesta a evidenţiat în discursul său importanţa pe care o are această structura în partid, având în vedere faptul că fiecare ales local are o activitate politică şi administrativă neîntreruptă şi cu un grad ridicat de vizibilitate.
Marius Caraveţeanu, Preşedintele PNL Dâmboviţa, a avut un mesaj mobilizator, prin care a cerut celor prezenţi să fie mai dârji, mai pregnanţi, mai vocali şi mai incisivi.
„Vă îndemn să veniţi în sprijinul cetăţeanului, să luptaţi pentru comunităţile pe care le conduceţi şi să arătaţi oamenilor că noi suntem altfel. PNL reprezintă adevărata şansă a României! PNL poate aduce România pe drumul cel bun!”
Singura candidatură depusă pentru funcţia de preşedinte al LAL a fost a doamnei Teodora Anghelescu, primar al localităţii Bezdead, care a subliniat în discursul pe care l-a avut că încrederea de care este nevoie poate fi oferită numai prin exemplul personal de responsabilitate, perseverenţă şi profesionalism.
În urma exprimării votului, prim-vicepreşedinţi au fost aleşi Teodao Rădoi şi Gheorghe Grigore.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro