TELENOVELA PIŢIAN A LUAT SFÂRŞIT

Mihai ROŞOIU

Adrian Piţian, jucător la ChindiaTârgovişte, a declarat că ar putea fi purtător de coron-avirus, după ce a intrat în contact cu un prieten depistat pozitiv. Fotbalistul a făcut declaraţia la

finalul meciului cu Sepsi, din play-out-ul Ligii 1.
Jucătorii Chindiei Târgovişte ar putea fi purtători de coronavirus. Fundaşul Adrian Piţian a recunoscut că a intrat în contact cu primul gorjean

purtător al virusului. Dacă situaţia se confirmă, şi ceilalţi jucători de la Chindia ar putea avea coronavirus.
Piţian a oferit declaraţia surprinzătoare la finalul partidei cu Sepsi, scor 1-1. „Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală. Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl

cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim”, a spus Adrian Piţian, la TelekomSport, citează Mediafax.
Meciurile din Liga 1 se vor juca fără spectatori din cauza virusului, a anunţat duminică Liga Profesionistă de Fotbal. Prima partidă afectată de decizie a fost cea dintre FCSB şi Craiova, disputată duminică seara.
Chindia Târgovişte a lămurit situaţia referitoare la fotbalistul Andrei Piţian. Acesta nu a intrat în contact direct cu persoana din judeţul Gorj diagnosticată cu coronavirus, ci a discutat doar telefonic cu prietenul său, a anunţat clubul, într-un comunicat, anunţă MEDIAFAX.
La finalul meciului de duminică, dintre Chindia şi Sepsi, scor 1-1, Piţian declarase că primul gorjean afectat de coronavirus este un prieten, „deci e posibil să îl avem şi noi (virusul n.red.) ş isă nu ştim”.
„În ceea ce îl priveşte pe jucătorul Andrei Piţian, declaraţiile sale de la finalul meciului cu Sepsi OSK (1-1), de duminică, au fost interpretate greşit. Andrei Piţian nu a intrat în contact direct cu vreo persoană infectată/suspectată de infectare cu noul coronavirus. Jucătorul nostru a dialogat exclusiv telefonic cu persoana din judeţul Gorj infectată cu coronavirus”, scrie în comunicatul de presă.
Chindia a anunţat că starea de sănătate a tuturor fotbaliştilor, antrenorilor şi personalului angajat este monitorizată de medicul echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LPF, APEL CĂTRE ECHIPELE DIN LIGA I

În seara de 8 martie 2020, conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a solicitat tuturor cluburilor din Casa Liga 1 luarea de măsuri ca urmare a situaţiei impuse de către Guvernul României, în legătură cu prezenţa şi răspândirea coron-avirusului în rândul populaţiei. Liga Profesionistă de Fotbal solicită astfel verificarea şi supravegherea […]