TeenFest – mini festival în aer liber pentru adolescenţi

A mai rămas puţin timp până la TeenFest, primul mini festival în aer liber pentru adolescenţii din Târgovişte!
Evenimentul în premieră este organizat sâmbătă, 12 iunie 2021, de la 10:00 la 14:00, la Curtea Domnească din Târgovişte de platforma online de dezvoltare personală www.madezvolt.ro.
Adolescenţii vor avea parte de 4 ore de relaxare, dar şi de învăţare practică şi facilă a unor exerciţii şi tehnici care le vor asigura echilibrul emoţional şi hormonal, succesul la examene şi competiţii, o mai bună orientare în carieră, toate sub îndrumarea psihologilor specializaţi în lucrul cu adolescenţi.
Mai multe detalii şi bilete se găsesc online la:
https://madezvolt.ro/teenfest/
Organizatorii transmit celor interesaţi să vină împreună cu prietenii, căci se acordă o reducere de 25 lei la cumpărarea a două bilete! În plus, cu biletul de intrare tipărit adolescenţii pot participa şi la tombola cu 3 premii surpriză!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU RODICA BUTEREZ ÎN ECHIPĂ, ROMÂNIA A RATAT CALIFICAREA ÎN FINAL FOUR-UL GOLDEN LEAGUE

Naţionala feminină de volei a României a învins Azerbaidjanul în ultimul meci din grupa A a Golden League, dar jocul rezultatelor a făcut ca „tricolorele” să termine pe locul al treilea.România a învins cu scorul de 3-0 formaţia din Azerbaidjan şi a obţinut a patra victorie din şase meciuri disputate. […]