Published On: vin, nov. 18th, 2016

Teatrul „Tony Bulandra”, invitat la festivalul de la Seul

nichiduta.ro

teatruSpectacolul „Furtuna”, regizat de Dumitru Acriş la Teatrul „Tony Bulandra”, a fost selecţionat să participe la prima ediţie a Festivalului de Teatru Experimental „Bomb”, din Seul, Coreea de Sud. Dumitru Acriş este actor şi regizor, originar din Chişinău, unde a urmat studii de actorie. Începând cu 2012 a studiat regie de teatru la Moscova, la Universitatea de Artă Teatrală GHITIS.
Cu puţin timp înainte de a reveni la Târgovişte, Dumitru Acriş a jucat, în limba rusă, one-man show-ul „Hitler in love”, spectacol al Teatrului Tony Bulandra, la International Theatre Festival of Monodrama Performances „SOLO”, de la Moscova.
Despre invitaţia la Seul, directorul MC Ranin a vorbit destul de puţin dar la obiect: „Asta înseamnă că prestaţiile noastre sunt apreciate nu numai de prieteni ci şi de către străini”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro