Tarifele la apă-canal nu vor fi majorate în 2019

Intr-o conferinţă de presă de sfârşit de an, ec. Adrian Dumitru, directorul general al Companiei de Apă Târgovişte- Dâmboviţa SA, a vorbit despre rezultatele economice bune înregistrate în ultimele 12 luni, care au permis atât achitarea datoriilor şi plăţilor curente cât şi respectarea programului de investiţii. Compania a încheiat primul program major de reabilitare, extindere şi modernizare a sistemelor de apă- canal din Dâm-boviţa, finanţat din fonduri europene şi pregăteşte implementarea unui al doilea proiect, finanţat prim Programul Operaţional Infrastructură Mare, componenta mediu.
Cu adevărat important pentru consumatorii casnici este că, potrivit managerului Adrian Dumitru, tarifele nu vor fi majorate anul viitor, urmând să rămână la valorile actuale, adică 3,81lei/mc apă, respectiv 3,52lei/mc canalizare, la care se adaugă TVA. Un alt aspect remarcat de Adrian Dumitru a fost acela că, de la locul trei pe ţară, ca nivel al tarifelor practicate, CADT a coborât pe locul 17, ceea ce înseamnă că, în comparaţie cu alţi operatori regionali, tarifele sunt rezonabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

12 bebeluşi născuţi in ziua de Crăciun, la Maternitatea din Târgovişte

A fost dublă sărbătoare pentru mai multe dâmboviţence care au devenit mame chiar în aceste zile de Crăciun. La Maternitatea din Târgovişte în perioada 25 decembrie-27 decembrie, ora 10.00, s-au născut 12 bebeluşi, patru băieţi şi opt fetiţe. Medicii au fost bucuroşi să îi aducă pe lume şi să îi […]