Târgul de Sf. Dumitru de la Fieni, cel mai mare târg de toamnă din judeţul Dâmboviţa

0 0

Tradiţia se păstrează cu sfinţenie de sute de ani în oraşul Fieni. Ca în fiecare an, în perioada 25-26 octombrie 2017, de Sf. Dumitru, oraşul Fieni îmbracă haine de sărbătoare. În cartierul Costeşti din oraşul Fieni, se organizează tradiţionalul Târg de Sfântul Dumitru, cel mai important târg de toamnă din judeţul Dâmboviţa. Ca în fiecare an, de Sf. Dumitru oraşul Fieni cu siguranţă devine atracţia nr.1 a judeţului. Autorităţile din Fieni au pregătit totul din timp: „La Târgul de Sfântul Dumitru şi-au anunţat prezenţa foarte mulţi comercianţi. În jur de 300 de comercianţi şi-au anunţat prezenţa. Tuturor locuitorilor oraşului Fieni le transmit multă sănătate şi să vină în târg”, a declarat primarul Iulian Tătulescu.
Târgul de Sfântul Dumitru de la Fieni este un prilej numai bun pentru dâm-boviţeni pentru a-şi alege fructele şi legumele care le vor umple cămara peste iarnă. La acest târg participă aproximativ 300 de producători.
Organizatorii evenimentului sunt Primăria oraşului Fieni, Consiliul Local Fieni şi C.N.I.P.T. Fieni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Judeţul Dâmboviţa se înfrăţeşte cu Raionul Căuşeni din Republica Moldova

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară în data de 24.10.2017, care s-a desfăşurat în „Sala Unirii” a sediului administrativ. Unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a vizat aprobarea înfrăţirii judeţului Dâmboviţa din Româniacu Raionul Căuşeni din Republica Moldova.Proiectul a fost aprobat în unanimitate. Totodată a fost […]