Târgul de Florii de la Voineşti, vizitat de ministrul Rovana Plumb

Tradiţia se păstrează cu sfinţenie în comuna dâmboviţeană Voineşti. În fiecare an, în Dumnica Floriilor, la Voineşti are loc un târg tradiţional care adună la un loc, meşteri populari dar şi producători atât din tot judeţul cât şi din judeţele limitrofe unde îşi expun produsele. Şi în acest an, încă de la primele ore ale dimineţii, cetăţeni din întreg judeţul au venit să viziteze Târgul de Florii de la Voineşti.
Primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa au primit vizita ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa şi numărul unu pe lista PSD la alegerile europarlamentare. Alături de ministrul Rovana Plumb, au mai fost preşedintele CJ Dâmboviţa , Alexandru Oprea , vicepreşedinţii CJ Luciana Cristea şi Alin Manole, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban şi Corneliu Ştefan şi toţi membrii BPJ Dâmboviţa.
Ministrul Rovana Plumb a dialogat cu cetăţenii, cât şi cu comercianţii şi producătorii agricoli prezenţi . Unii cetăţeni i-au prezentat anumite probleme destul de dificile iar ministrul Rovana Plumb şi-a luat notiţe şi a dat asigurări că va găsi soluţii.
În finalul vizitei, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, preşedintele PSD Dâmboviţa şi numărul unu pe lista PSD la alegerile europarlamentare a ţinut să transmită un gând bun tuturor dâm-boviţenilor dar şi premierului Viorica Dăncilă cu ocazia Floriilor. Mai mult, ministrul Rovana Plumb a spus că va milita pentru promovarea produselor româneşti .
Şi edilul Gabriel Dănuţ Sandu a avut un mesaj cu ocazia Floriilor dar în acelaşi timp a dat semnalul că pe data de 26 mai 2019, voineştenii şi toată Valea Dâmboviţei vor păstra tradiţia şi anume, Valea Dâmboviţei va rămâne „Valea Roşie „. Edilul Gabriel Dănuţ Sandu a mai spus că pe 26 mai 2019, ora exactă se dă în PSD de pe Valea Dâmboviţei.
Echipa PSD Dâmboviţa a fost în mijlocul voineştenilor, oameni harnici, mândrii şi patrioţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

23 aprilie - Ziua Bibliotecarului din România; Ziua Mondială a Cărţii şi a Dreptului de Autor

În fiecare an, pe 23 aprilie, întreaga lume sărbătoreşte cititul -cărţile, autorii, ilustraţiile, editurile. Cărţile au un loc special în viaţa fiecăruia şi, de aceea, UNESCO a hotărât în 1995, în cadrul Conferinţei generale de la Paris, că trebuie să le serbăm în mod oficial. Cu toate că ideea înfiinţării […]