Târgoviştenii cu venituri mici sunt scutiţi de impozitul pe locuinţe şi în 2017

cristian-stanPe ordinea de zi a şedinţei de săptămâna trecută a Consiliului Local Municipal Târgovişte a fost şi un proiect de hotărâre privind scutirea târgoviştenilor cu venituri mici de la plata impozitelor pe bunurile imobile.
De scutirea de la plata impozitului pe locuinţă vor beneficia toţi proprietarii sau coproprietarii, în cazul în care au venituri lunare mai mici decât salariul minim brut pe ţară ori ale căror venituri constau exclusiv în indemnizaţie de şomaj ori ajutor social.
Pentru a beneficia de această facilitate, acordată pentru al doilea an consecutiv, este obligatoriu ca proprietarii cu venituri mici să depună cerere în acest sens la Primăria Târgovişte, obligatoriu înainte de sfârşitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mari găuri in apărare. Chindia Târgovişte - UTA Bătrâna Doamnă 0-3 (0-2)

Cu voinţă, bună organizare a jocului şi un pic de noroc, UTA Bătrâna Doamnă a câştigat la Târgovişte, 3-0, cu echipa locală Chindia. Formaţia din Vechea Cetate de Scaun a practicat acelaşi joc bătrânesc şi steril care nu poate fi decât păgubos. Nu mai are omul care să dea încredere […]