Published On: vin, ian. 11th, 2019

TÂRGOVIŞTEANUL VLAD PLEACĂ DE LA FCSB

Portarul Andrei Vlad va pleca în această iarnă de la FCSB, finanţatorul Gigi Becali încercând să aducă un goalkeeper cu experienţă. Supranumit „Messi al portarilor” de omul de afaceri, tânărul portar adus de la U Craiova a fost titularizat la începutul sezonului, dar în cele din urmă a sfârşit pe banca de rezerve din cauza greşelilor comise.
MM Stoica mi-a zis să luăm un portar mai în vârstă ca să-l dam pe Vlad să apere”, a declarat Gigi Becali într-o intervenţie telefonică la Digi Sport. Andrei Vlad, în vârstă de 19 ani a ajuns la FCSBV de la U Craiova în vara anului 2017. Anunţul lui Gigi Becali despre plecarea lui Andrei Vlad de la FCSB pune capăt unei perioade mai puţin faste pentru tânărul portar adus cu surle şi trâmbiţe din Bănie pentru suma de 400.000 de euro. El a fost impus titular de finanţatorul „roş-albaştrilor” imediat după plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga. Andrei Vlad a comis mai multe greşeli în poarta FCSB-ului, ultimele în meciul cu Rapid Viena din play-off-ul Europa League şi cu Dunărea Călăraşi în optimile de finală ale Cupei României, iar latifundiarul din Pipera i-a cerut antrenorului de atunci Nicolae Dică să nu-l mai mai titularize pe tânărul portar.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>