TÂRGOVIŞTEANUL VLAD, LĂUDAT DE ILIE DUMITRESCU

Mihai ROŞOIU

Gigi Becali e pregătit să se despartă de Cristi Bălgrădean dacă va primi o ofertă de 300.000 de euro pentru portarul de 31 de ani. Ilie Dumitrescu susţine că acesta ar fi momentul perfect pentru Andrei Vlad să facă pasul spre postul de titular.
„Gigi are tot timpul o soluţie. Vlad poate fi o soluţie, s-a descurcat foarte bine la U21 şi ar fi momentul ca el să devină o certitudine, un om de bază al echipei. De câte ori a intrat în echipă, a făcut-o destul de bine.
L-a ajutat şi Mirel Rădoi. A mai greşit, dar a fost foarte bine din punct de vedere psihic.Mi s-a părut matur, poate fi în orice moment portar de bază. La postul ăsta nu este de aroganţă a lui Gigi.
Aici nu poţi să te joci, trebuie să ai o soluţie şi eu am încredere în Vlad. El a făcut un salt rapid, a sărit nişte etape şi a fost pus în faţa unor examene peste care e greu să treci. Pentru Gigi e mai important să joace Vlad decât Bălgrădean. Lucrurile sunt fericite pentru Gigi Becali”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MAI PUŢINE PENALIZĂRI ÎN LIGA I

Sezonul 2019-2020 în CASA Liga 1, socotit până la finele rundei a 22-a, marchează o vizibilă creştere a sportivităţii faţă de precedentele patru, fiind cel în care s-au cumulat cele mai puţine puncte de penalizare în clasamentul fair-play. Iată cum arată ierarhia sportivităţii, cu menţiunea că se acordă trei puncte […]