TARGOVIŞTEANUL REGHECAMPF ÎNDEAMNĂ oamenii SĂ STEA ÎN CASE

Mihai ROŞOIU

Laurenţiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul celor de la Al Wasl, locul 7 din Emiratele Arabele Unite, a vorbit despre pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume.
Tehnicianul a spus că este îngrijorat de situaţia din România, a dat detalii despre viaţa din Dubai şi spune că încă face antrenamente la echipa.
„Sunt precaut în tot ceea ce fac, pentru că aşa este normal. Frică îmi este doar de Dumnezeu! Dar dacă suntem cerebrali, putem să oprim răspândirea acestui virus şi putem proteja oamenii. În Dubai este linişte. Mall-ul este închis, la fel sunt şi cafenele sau restaurante. Lumea se adaptează. Eu merg mai rar la cumpărături, stau în casă. Vorbesc mereu cu toţi de acasă. Sunt speriaţi! Dar eu cred că, dacă ascultăm şi rămânem în case, putem să stopăm această nenorocire de virus. Îmi este teamă să nu se întâmple şi la noi ce este în Italia. Realizez cum stăm în momentul ăsta ca ţară! O să fie tare greu pentru

România ca să-şi revină din punct de vedere economic! De asta trebuie să-i obligăm pe oameni să stea în casă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Fanatik.
„La noi nu s-au schimbat foarte multe. Facem antrenamente zilnic, pe grupe mici. În sala de forţă intră câte patru jucători, pe serii. Îi sfătuiesc pe jucători să meargă direct acasă după antrenament. Să stea departe de orice. În câteva zile ne facem testele de coronavirus şi intrăm la antrenament normal”, a adăugat antrenorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SALARIILE FOTBALIŞTILOR?

Emilian Hulubei, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), a oferit noi detalii cu privire la problemele care pot apărea în ligile din ţară, din cauza pan-demiei de coronavirus. Din câte se pare, în această perioadă, toate cluburile încearcă să reducă din salarii până când campionatul va fi […]