Published On: mar, mart. 14th, 2017

Târgovişteanul Mihai Bălaşa, ridicat în slăvi de Gigi Becali!

nichiduta.ro

Aflată într-o criză prelungită de formă, FCSB a reuşit să câştige cu CFR Cluj şi a revenit provizoriu în frunteaclasamentului. Prestaţia jucătorilorlui Reghecampf l-a entuziasmat pe Gigi Becali, care a părăsit stadionul ca după o mare victorie. Patronul FCSB a cântat „Campionii, campionii” şi l-a ridicat în slăvi pe Ovidiu Popescu. Tinerul mijlocaş a făcut 2-0 dintr-o lovitură liberă, cu un şut cu efect direct în vinclu.
Becali susţine că Ovidiu Popescu este mai talentat decât toţi jucătorii pe care Laurenţiu Reghecampf îi are în lot. De asemenea, l-a evidenţiat şi pe Mihai Bălaşa: „Sunt doi piloni ai Stelei: Popescu şi Bălaşa. Am jucat cu o echipă mare, dar în a doua repriză ei n-au mai contat. O echipă ca CFR să nu mai conteze este mare lucru. Ovidiu Popescu este numărul 1, cel mai bun jucător al Stelei. E mai bun şi decât Alibec, şi decât Gnohere, şi decât toată lumea. Pe noi CFR o să ne facă campioni. Părerea mea… Campioonii, campioniii… Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”, a fost reacţia lui Becali după meci.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente