TÂRGOVIŞTEANUL GRIGORE A JUCAT ÎN CEL MAI AŞTEPTAT MECI DE LIGA A IV-A DIN ISTORIE

Mihai ROŞOIU

Academia Rapid a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa cSa Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente şi la care au asistat 36.276 de spectatori, conform anunţului făcut la staţia de amplificare a stadionului din Capitală, informează News.ro.
Golurile învingătorilor au fost înscrise de Daniel Niculae ’41, Burlacu ’55 şi Vlada ’60.
Pentru Steaua a înscris Predescu, în minutul 45+7, dintr-un penalti acordat de centralul Marcel Bîrsan pentru un henţ făcut de Goge.
Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:
CSA Steaua: H. Iancu – Boerean, Sitaru, Pădureţ, Grigore – Vîlcea (Camara ’64), Olaru (Constantinescu ’75), Răsdan – Zeciu, Mirea (Bâtfoi ’63), Predescu.
Academia Rapid: Ciuculescu – Lădaru (Dovleac ’77), Bratu, Iacob (Stancu ’46), Voicu – Burlacu (Grigore ’63), Duriţă, Maftei, Goge – Niculae, Vlada (Pancu ’88).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Acţiune a poliţiştilor de ordine publică pe linie de pază

Poliţiştii de la ordine publică din Dâmboviţa au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori, furnizorilor de utilităţi şi societăţilor comerciale, precum şi pentru îmbunătăţirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie. De asemenea, acţiunile de control […]