Published On: vin, feb. 10th, 2017

TÂRGOVIŞTEANUL COSMIN NEGOESCU A SEMNAT CU CSM REŞIŢA

nichiduta.ro

CSM Reşiţa a ajuns la un acord cu jucătorii Cosmin Negoescu şi Vlad Opriş, care sau antrenat în ultima perioadă sub comanda antrenorului Leontin Doană.
Preşedintele clubului a perfectat transferurile atacantului Cosmin Negoescu, venit de la Viitorul Caransebeş, şi fundaşului Vlad Opriş, împrumutat pentru o perioadă de şase luni, de la Juventus Bucureşti, cu primă opţiune pentru un transfer definitiv a clubului din Valea Domanului.
„Cu Negoescu am semnat un contract valabil un an şi jumătate. Opriş e jucătorul lui Juventus, deocamdată l-am luat sub formă de împrumut. Mâine sper să finalizăm şi cu Keita”, a declarat preşedintele CSM Reşiţa, Viorel Lolea pentru csm-resita.ro.
Miercuri, 8 februarie, CSM Reşiţa a disputat încă un meci amical, pe terenul sintetic al bazei „Mircea Chivu”, de la ora 11.30, cu colega de serie CSM Lugoj.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro