Published On: mar, mart. 6th, 2018

TÂRGOVIŞTEANUL BOGOI, PROBLEME CU UNUL DINTRE JUCĂTORII IMPORTANŢI DE LA PANDURII

nichiduta.ro

Singurul jucător care îi putea aduce bani clubului Pandurii în această perioadă grea din punct de vedere financiar a plecat liber de contract. Golgheterul gorjenilor din prima parte a sezonului, Gabriel Dodoi (19 ani) a cerut comisiilor FRF să-l declare liber de contract fiindcă nu a fost plătit, iar apoi a semnat cu CFR Cluj. Antrenorul echipei din Liga 2 spune că transferul atacantului la CFR e cu două tăişuri, putând fi un pas înainte, ori zece înapoi.
„El ştie mai bine. E foarte important în momentul în care faci pasul să corespunzi, să nu te împrumute, să rămâi în lot. Dacă va rămâne în lotul mare, este un pas important înainte pentru el, însă dacă va fi trimis la echipa a doua, sunt zece paşi înapoi”, a spus Bogoi la Accent TV, citat de la Liga2.ro.
Antrenorul formaţiei gorjene a comentat şi cum se va descurca, în partea a doua a campionatului, echipa fără el şi ceilalţi jucători cu experienţă plecaţi în această iarnă. „Au plecat jucători care au meciuri de Liga 1, nucleul de bază, dar care nu a funcţionat. Dodoi este un jucător crescut la centrul de Copii şi Juniori, de perspectivă, căruia clubul i-a oferit foarte multe, chiar un contract de la vârsta de 16 ani. A ales altă cale. Noi ne-am bucura să rămână în lotul echipei CFR Cluj, în lotul echipei mari. Din toţi cei care au plecat, unul singur s-a dus la o echipă mai bună, doi s-au dus în Liga a 3-a pentru un câştig imediat, ceilalţi nu au echipe. Eu îi învăţ pe jucători să îşi facă un plan pe termen mediu şi lung, când te duci într-un eşalon inferior, cu greu te mai ridici”, a mai comentat Adrian Bogoi, care în prima etapă din acest an a obţinut prima victorie cu Pandurii de când îi e antrenor, cât şi primul succes pe teren propriu în acest sezon, la Motru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro