Târgovişteanul Bălaşa, pe lista celor de la Parma

Mihai ROŞOIU

Revenită după trei ani în Serie A, Parma se interesează de serviciile lui Mihai Bălaşa (23 de ani), conform jurnalistului italian Gialuca Di Marzio. De două ori câştigătoarea a Cupei UEFA, Parma ar dori să-l împrumute pe fundaşul FCSB pentru sezonul următor.
„Ajuns în 2013 în Italia, când a fost transferat de AS Roma, Bălaşa a fost apoi împrumutat la Crotone şi Trapani, înainte de a ajunge la Steaua Bucureşti (n.r FCSB). Mihai Bălaşa ar putea reveni acum în Italia, la Parma. Directorul sportiv Faggiano îl cunoaşte încă din perioada în care cei doi au lucrat la Trapani şi a luat deja legătura cu el”, notează site-ul jurnalistului Gianluca di Marzio.
Cotat la 1.5 milioane de euro, Bălaşa a fost transferat de FCSB anul trecut, în schimbul sumei de 500.000 de euro. 49 de meciuri a adunat Bălaşa în tricoul vicecampioanei, reuşind să marcheze un gol. Bălaşa n-a apucat să debuteze pentru echipa de seniori a Romei, dar a evoluat în 26 de meciuri pentru echipa Primavera a formaţiei din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA SE PREGĂTEŞTE DE ÎNCĂ UN SEZON DE LUPTĂ

Din acest weekend, Chindia Târgovişte va începe o nouă luptă pentru promovarea în Liga 1. Sezonul 2018-2019 se anunţă mult mai dificil şi mai disputat, la startul său urmând să se prezinte mai multe echipe de tradiţie. fRf a stabilit zilele trecute calendarul competiţional al noii ediţii de Liga 2 […]