Published On: mie, iul. 12th, 2017

Târgovişteanul. Andrei Vlad, transferat de la CSU Craiova la FCSB Alături de Niţă, Stăncioiu şi Niga

nichiduta.ro

Portarul târgoviştean, Andrei Vlad, de la CSU Craiova a semnat cu FCSB. Ameninţat de oficialii Craiovei cu răspunderea pentru neprezentarea la antrenamentele Univerităţii, Vlad a ales echipa lui Gigi Becali, care a plătit suma de 400.000 de euro. La un eventual transfer, Universităţii îi va reveni 30% din suma.
Alături de Niţă, Stancioiu şi Niga, Vlad este acum al patrulea portar din echipa antrenată de Nicolae Dică. Ultimul a venit în această vară la FCSB de la Foresta Suceava. Vlad a făcut deja vizita medicală la INMS pentru FCSB. Este comparat cu portarul lui AC Milan, Dounarumma, iar Gigi Becali spune că Andrei Vlad va ajunge printre cei mai buni portari din lume. A debutat sub culorile echipei din Bănie în sezonul trecut, în partida CSU Craiova-FC Viitorul (scor 0-1). Tatăl lui Andrei Vlad, Florin Vlad, este fost jucător de handbal la Artic Găeşti. Vicecapioanei naţionale îi mai trebuie doi fundaşi centrali. Stă doar în Bălaşa şi Larie (adus în această vară de la CFR Cluj).
În prima etapă a ediţie 2017-2018, FCSB va juca pe Naţional Arena (duminică, 16 iunie 2017) cu FC Voluntari. Echipa din Ilfov, antrenată de Claudiu Niculescu a câştigat, recent, Supercupa României, după 1-0 (C. Lazăr), cu Viitorul Constanta. Meciul s-a disputat la Botoşani. Asta după ce a dispus în finala Cupei României de Astra Giurgiu. Claudiu Niculescu este singurul din România care a câşigat Cupa şi Supercupa şi ca jucător şi ca antrenor.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro