Published On: lun, mai 8th, 2017

Târgovişteanca Sorana Cîrstea, momente cumplite în avion!

nichiduta.ro

Avionul cu care sportivii Sorana Cîrstea şi Cătălin Moroşanu au zburat spre Madrid a întâmpinat probleme înainte de aterizare. Aeronava „a aspirat o pasăre în motor în procedura de aterizare pe Aeroportul din Barajas”, potrivit unui comunicat Tarom.
Cu toate acestea, „avionul a aterziat în condiţii de maximă siguranţă, procedurile de debarcare decurgând normal”, completează compania de transport aerian. Din pricina unor defecţiuni la motor şi a procedurilor de verificare, compania a decis ulterior anularea cursei retur Madrid – Bucureşti a aeronavei B 737.
Alin Huiu, manager Superkombat Fighting Championship, a relatat succint pe contul de Facebook: „După o aterizare cu mici peripeţii, am ajuns cu bine la Madrid”. Moroşanu va lupta în cel de-al doilea Superkombat World Grand Prix al anului, care va avea loc pe 6 mai la Palacio Vistalegre, unde îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow.
Sorana Cîrstea (64 WTA) participă la Madrid la turneul Premier Mandatory deţinut de Ion Ţiriac, după ce a primit o invitaţie pentru tabloul principal. Jucătoarea de 27 ani are de apărat un sfert de finală reuşit în 2016, tot din postura de beneficiară a unui wildcard.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro