TÂRGOVIŞTEA VA DEVENI UN ORAŞ IMPECABIL

borigaIeri, în Sala Florentină a Primăriei Municipiului Târgovişte, s-a semnat contractul de execuţie a proiectului de reabilitare şi modernizare a spaţiilor publice din zona A a municipiului, care presupune, în acest caz, Microraionul VI. Această zonă este delimitată de două artere majore de circulaţie – Bulevardul Unirii şi Strada Tudor Vladimirescu, având la extremităţi două culoare de trafic intra-judeţean -relaţia cu Câmpulung la nord şi cu Găeşti şi Piteşti la sud. Proiectul este accesat de către Primăria Municipiului Târgovişte şi este finanţat din fonduri europene. Ca urmare a realizării acestui proiect, întreaga zonă se va transforma într-una atractivă din punct de vedere social şi economic. Ca obiective, putem vorbi despre: reabilitarea şi modernizarea infrastructurii urbane, trotuare, spaţii de parcare, spaţii verzi şi realizare de piste de biciclete, reabilitare şi modernizare reţele de apă şi canalizare, reabilitarea şi modernizarea iluminatului public şi a reţelelor de comunicaţie prin fibră optică.
Prin semnarea acestui contract, practic de astăzi pot începe lucrările în respectiva zonă.
„Nu va mai rămâne un centimetru pătrat la fel în aceste cartiere. Vom avea o infrastructură modernă, civilizată, la standardele existente în capitalele europene. Trebuie să înţelegem că un proiect de o asemenea amploare nu se poate rezolva peste noapte, şi fără praf, şi fără noroi. Aceasta va fi doar o etapă intermediară. Poate că vor exista momente când traficul va fi restricţionat. Aceste eforturi se fac pentru a avea un cartier, un oraş impecabil. Târgoviştea va deveni un oraş impecabil”, a declarat primarul Târgoviştei – Gabriel Boriga, la semnarea contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

IUBESC FEMEIA - POVESTEA BĂRBATULUI INTERBELIC

Doamnele şi domnişoarele din Târgovişte şi nu numai vor avea ocazia să îl vadă şi să îl asculte, la Târgovişte, pe îndrăgitul interpret târgoviştean Vlad Miriţă. Acesta va evolua pe scena Teatrului Tony Bulandra, în zilele de 5, respectiv 6 martie. Evenimentul este organizat de către Primăria Municipiului Târgovişte, în […]