Târgoviştea, pe traseul Turului României la ciclism

În a doua jumătate a acestei luni, mai exact în perioada 1823 septembrie, va avea loc a 51-a ediţie a Turului României la Ciclism, competiţie care se va bucura de o participare numeroasă, internă şi internaţională. S-au înscris în competiţie 120 de ciclişti din ţară şi din Belarus, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Croaţia, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Grecia, SUA, Kazahstan, Kuweit, Olanda, Luxemburg şi Germania, fiind aşteptată o cursă extrem de disputată.
Turul României la Ciclism, ediţia 2018, este structurat pe cinci etape, anume Alba lulia – Blaj -Sibiu, cu startul pe 19 septembrie, pe 20 etapa a doua, cu plecare din Sibiu – Făgăraş – Râşnov – Braşov, etapa a treia, între Braşov – Târgu Secuiesc – Mărăşeşti – Focşani. Pe 22 septembrie rutierii vor parcurge traseul Focşani – Buzău – Ploieşti -Târgovişte, competiţia urmând să se încheie cu circuitul de la Bucureşti.
lncluderea Municipiului Târgovişte în traseu a fost posibilă ca urmare a încheierii acordului de parteneriat dintre municipalitate şi Federaţia Română de Ciclism, document aflat pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de astăzi a consiliului local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fondurile europene alocate tinerilor fermieri prin PNDR 2020 în sesiunea 2018 s-au epuizat în 36 de zile

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţă epuizarea fondurilor europene nerambursabile alocate pentru sesiunea din acest an prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020), pentru instalarea tinerilor fermieri în mediul rural. In cadrul sesiunii de primire a cererilor de finanţare din acest an, AFIR a primit […]