TÂRGOVIŞTEA PARTICIPĂ LA GALA STUDENTULUI UESEL

0 0

uvtUniversitatea Europei de Sud – Est Lumina lansează „Ziua Studentului UESEL”, un proiect care îşi propune să le ofere studenţilor şi profesorilor UESEL prilejul de a sărbători „Ziua Internaţională a Studenţilor”, pe 15 noiembrie. Cu această ocazie, Biblioteca UESEL organizează activităţi dedicate adolescenţilor: simpozionul „Adolescentul de astăzi, adultul de mâine”, lansarea virtuală a Revistei studentului UESEL şi organizarea unei expoziţii de carte pentru adolescenţi.
La eveniment vor participa, alături de studenţi, cadre didactice, personal UESE, elevi de la liceele din Bucureşti, şi liceeni, studenţi (Universitatea Valahia) şi specialişti în domeniul bibliote-conomic (Biblioteca Judeţeană I.H. Rădulescu -Dâmboviţa) din Targo-vişte, trupa de teatru forum a Centrului EUROPEDI-RECT Târgovişte din cadrul Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa. Invitatul special va fi dr. Psiholog Cristian Andrei.
Vor lua cuvântul, în deschiderea evenimentului, din partea reprezentanţilor Bibliotecii Judeţene Dâmboviţa şi ai Universităţii Valahia, conf.univ. dr. Agnes Erich, director Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâm-boviţa, şi Ramona Stanciu, director Biblioteca Universităţii „Valahia” -Târgovişte.
De asemenea, trupa de teatru Forum a Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte din cadrul Bibliotecii Judeţene Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa va prezenta o campanie de responsabilizare a cetăţenilor pentru a participa în număr cât mai mare la alegerile europarlamentare 2014, susţinută la Bucureşti, denumită „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Îndemnul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt

Preot loan ŞTEFĂNESCU Din păcate, azi, rar se mai găseşte o societate care să nu fie împărţită, cel puţin, în două tabere: în cei care pun totul la cale şi cei care habar nu au ce se întâmplă în jurul lor. Trebuie să fii un mare naiv, ca să crezi […]