Published On: joi, oct. 24th, 2013

TÂRGOVIŞTEA, CU ŞANSA A DOUA Univ. Vasile Goldiş ICIM Arad – CSM Târgovişte. Astăzi, ora 18.00, sala Victoria. În direct la Digisport

nichiduta.ro

csmCS Municipal Târgovişte se deplasează, din nou, pe terenul unei pretendente la câştigarea campionatului. Mai bine zis, se va juca în sala echipei care, în sezonul trecut, reuşea să-i sufle titlul după o finală de infarct, ce s-a încheiat după cinci partide extrem de palpitante. Arad – Târgovişte este un meci pe care fanii celor două echipe, dar şi iubitorii baschetului feminin îl trăiesc altfel. Cele două echipe reprezintă istoria modernă a Diviziei A pentru că domină fenomenul de aproape 20 de ani.
Cele două rivale privesc meciul de astăzi din perspective diferite.
Aradul e echipa care are obligaţia să câştige. E campioană, are un lot mai omogen, are avantajul moral al ultimelor confruntări directe şi mai are tonusul excelent după ce a bătut Alba lulia la ea acasă, echipă care subordona Târ-goviştea cu o etapă mai devreme.
Municipal e out-sidera. Pentru prima dată în ultimii ani. lncertitudinea care a planat asupra viitorului clubului târ-goviştean, eşecul suferit în finala din mai, dar şi lipsa unor nume importante ale baschetului european din lotul dâmboviţean transformă gruparea pregătită de Dan Fleşeriu în echipă ce pare victimă sigură.
Înainte de joc, noul tehnician al galben-albastrelor este convins că echipa sa nu va avea viaţă uşoară, chiar dacă se va bucura de avantajul terenului propriu: „Ne aşteaptă un nou meci greu, dar noi suntem aceiaşi ca şi în victoria de la Alba lulia. Jucăm împotriva unei favorite la cucerirea titlului. Dacă vrem să câştigăm, şi vrem lucrul acesta, trebuie să muncim şi să rămânem concentraţi pe întreaga durată a partidei. Pot spune că Târgovişte este cam de acelaşi nivel cu Alba lulia, doar cu un stil diferit. Nouă însă ne plac asemenea jocuri”, a spus antrenorul Jose Araujo. De celalaltă parte, managerul formaţiei târgoviştene, Marius Dobă, a avut un discurs mai degrabă pesimist: „Întâlnim campioana la ea acasă. Au prima şansă pentru că trec printr-o perioadă bună şi vin după o victorie în faţa echipei care pe noi ne-a învins. Avem şansa noastră, pe care trebuie să o speculăm”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro