Târgoviştea calcă totul în picioare SCM Craiova – CS Municipal Târgovişte 0 – 3 (19-25, 17-25, 12-25)

Mihai ROŞOIU

csmDe la eşecul cu CSM Bucureşti, echipa de volei a Târgoviştei a făcut câteva meciuri de excepţie, reuşind trei victorii consecutive la zero. Şi cum şansa este darnică în cazul echipelor care fac totul pentru a-şi câştiga jocurile, aceasta şi-a rentors faţa spre elevele lui Şoni luhasz, care în proproţie de 90 la sută vor termina sezonul regulat pe locul 5, urmând să dea piept în play off cu echipa aflată pe o poziţie mai sus, respectiv, Medicina Tg. Mureş.
La Craiova n-a fost la fel de simplu precum s-a petrecut la jumătatea săptămânii când în Polivalentă a venit lanterna roşie, din Constanţa. Craiova este o echipă incomodă, dar asta nu le-a împiedicat pe târgoviştence să obţină o victorie categorică şi să îşi consolideze locul cinci în ierarhia naţională.
Lotul folosit în deplasarea din week-end-ul trecut a fost: M. Siwka, B. Moldovan, B. Stojkovic, C. Zanfir, D. Calotă, S. Marian, l. Horeică, M. Sandic, S. Maletic şi A. Gagea, Au lipsit din lot M. Foca şi M. Cojocaru.

Ştiinţa Bacău – Dinamo Bucureşti 3-1 (25, -22, 14, 20)

Penicilina Iaşi – Rapid Bucureşti 3-0 (8, 19, 14)

SCM Craiova – CSM Târgovişte 0-3 (-19, -17, -12)

Tomis Constanţa – CSV Blaj 0-3 (-17, -18, -15)

Unic P. Neamţ – CSM Lugoj (18, -22, 23, 13)

CSM Bucureşti – CSU Tg. Mureş 0-3 (-13, -23, -14)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ALL STAR LA TÂRGOVIŞTE Municipiul Târgovişte va redeveni capitala baschetului feminin românesc în finalul lunii martie, urmând să găzduiască, în perioada 26-28 martie, două evenimente extrem de importante: Final 4 Cupa României şi All Star Game.

Deşi iniţial meciul stelelor baschetului feminin autohton fusese stabilit pentru data de 17 martie, Federaţia Română de Baschet a decis reprogramarea acestui eveniment pentru data de 28 martie, ţinând cont şi de faptul că, în perioada 15-16 martie, două reprezentante ale LNBF, BC Universitatea Vasile Goldiş ICIM Arad şi CSU […]