Published On: lun, dec. 11th, 2017

Târgoviştea a găzduit Concursul Ţărilor Central Europene la Înot, juniori mici

nichiduta.ro

La Complexul Turistic şi de Nataţie Târgovişte s-a desfăşurat, în week- end ul trecut , Concursul Ţărilor Central Europene la Înot, juniori mici, aceasta fiind cea mai importantă competiţie de gen organizată în ultimii ani , în România. Au participat sportivi din Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia, Ungaria şi, bineânţeles, România. Concursul a fost organizat în urma asocierii dintre Primăria Târgovişte şi Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi a includs patru reuniuni, cu 32 de probe.
„Este o onoare pentru Municipiul Târgovişte că reuşim să avem, la o perioadă mică de la inaugurarea acestei baze, un concurs de asemenea importanţă. Este cel mai important concurs organizat în România în ultimii zece ani, dedicat juniorilor.”- a declarat primarul Cristian Stan , cu puţin timp înainte de startul competiţiei.
Despre eveniment a vorbit la superlativ şi Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern :”Suntem mândri că am adus această competiţie la Târgovişte, în România, că am pus la punct , în mai puţin de o lună, toate detaliile. Şi străinii care au venit încă de ieri la Târgovişte sunt impresionaţi de acest bazin.” Campioana olimpică de la Atena a oferit şi o distincţie primarului Cristian Stan, pentru implicarea şi sprijinul acordat la organizarea întrecerii.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro