Targoviste: Stadiul lucrărilor la şoseaua de centură

„Pe şantierul de reabilitare şi modernizare a centurii municipiului Târgovişte, lucrările se apropie de final!, informează primarul Cristian Stan. Pentru că vremea bună a permis asemenea intervenţii, zilele trecute a fost turnat stratul final de asfalt pe podul nou de la Teiş, iar au început lucrările la rosturile de dilataţie.”
Se lucrează la cel deal doilea sens al pasajului de pe strada Petru Cercel, fiind finalizată hidroizolaţia şi urmând a se trece la etapa de turnare a asfaltului.
A fost turnat primul strat de asfalt şi pe pasarela de acces de pe strada Cornel Popa pe strada Mihai Bravu.
În concluzie, primăvara aceasta, poate cel mai important proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere a municipiului Târgovişte, va fi finalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Începe recensământul de probă: Amenzi cuprinse 1.000-5.000 lei. Refuzul de a furniza informaţiile solicitate sau de a primi vizita recenzorului!

În România şi în alte câteva state membre U.E., anul viitor se va realiza Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor, primul recensământ care se va desfăşura preponderent online, respectiv fiecare persoană va avea posibilitatea de a se autorecenza.Pentru că recensământul este o cercetare statistică complexă, în luna martie 2021, Institutul Naţional […]