Published On: mie, ian. 8th, 2014

TÂRGOVIŞTE – SE PRIMESC, ÎN CONTINUARE, CERERI PENTRU SUBVENŢIA LA ENERGIE ELECTRICĂ

nichiduta.ro

becPersoanele cu posibilităţi materiale reduse pot depune, în continuare, solicitări la Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Târgovişte pentru acordarea subvenţiei la energia electrică.
Potrivit raportului statistic întocmit de această Direcţie, la finalul lunii noiembrie s-au înregistrat 368 de solicitări, iar la finele lunii decembrie, alte 49. Data limită este 20 martie 2014. Cetăţenii care depun actele până pe data de 20 a lunii intră în plată cu data de 1 a lunii respective. Cei ce depun după data de 20 a lunii intră în plată cu data de 1 a lunii următoare.
S-a recurs la acordarea acestei subvenţii ţinându-se cont de faptul că societatea care furniza energie termică a intrat în procedură de insolvenţă, iar cetăţenii au fost nevoiţi să recurgă la alte metode pentru a-şi încălzi apartamentele.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro