Published On: mie, dec. 4th, 2013

TÂRGOVIŞTE – S-AU APRINS LUMINILE DE SĂRBĂTORI

nichiduta.ro

BORIGASpre bucuria celor mici, dar şi a celor mari, Târgoviştea a îmbrăcat haine de sărbătoare, fiind pregătită să îl întâmpine cum se cuvine pe Moş Nicolae şi pe Moş Crăciun. Mii de lumini şi un maiestuos brad au fost aprinse de edilul Târgoviştei – Gabriel Boriga, ajutat în această frumoasă misiune de copiii ce s-au aflat la momentul respectiv în Piaţa Tricolorului.
„Trăim sărbătorile de iarnă, trăim spiritul iernii, al Crăciunului, al colindelor, împreună pentru o viaţă mai bună. Urmează o lună în care toţi ne vom bucura ceva mai mult, o lună în care toţi ar fi bine să fim ceva mai buni, mai înţelepţi, să ne iubim şi să ne apreciem unul pe celălalt. Urmează luna decembrie, luna sărbătorilor de iarnă, a cadourilor, urmează Revelionul. Urez pe această cale tuturor târ-goviştenilor să aibă parte de sărbători în linişte, alături de cei dragi, de familie în primul rând, de oamenii care le sunt alături şi la bine, şi la greu. La mulţi ani, Târgovişte, la mulţi ani, târ-govişteni!”, a declarat primarul Târgoviştei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro