Târgoviște: S-a încheiat asfaltarea străzilor din Cartierul Romlux

Odată cu finalizarea proiectului de reabilitare și asfaltare a străzilor din Cartierul Romlux, condițiile de trai s-au îmbunătățit simțitor. Într-o conferință de presă la care a participat și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul Cristian Stan a spus că este vorba despre străduțe care însumează aproximativ doi kilometri, care nu au mai fost asfaltate niciodată până acum. Premergător reabilitării străzilor, în cartier au fost realizate rețelele de utilități.
„Cu toate restricțiile financiare din acest an, am reușit să finalizăm această investiție, cu precizarea că, în zona apropiată, avem și alte proiecte care urmează să fie finalizate în scurt timp. După ce au fost realizate lucrări de extindere a rețelei de canalizare și a rețelelor de gaze naturale, pe Str. Panduri spre exemplu, urmează să se realizeze lucrări de asfaltare. Strada Plantelor va face obiectul unui proiect similar. În acest moment se lucrează în Cartierul Priseaca, la finalizarea celui de al doilea proiect important de modernizare a infrastructurii”, a detaliat primarul Municipiului Târgoviște.
Președintele Corneliu Ștefan a reafirmat și de această dată sprijinul pe care instituția pe care o conduce -Consiliul Județean Dâmbovița – îl acordă administrației publice locale târgoviștene, cum se întâmplă de altfel cu toate proiectele de dezvoltare a comunităților locale. Nu în ultimul rând a felicitat executivul Primăriei Târgoviște, pentru că a realizat un obiectiv despre care s-a vorbit mult în ultimii 20 de ani, fără se fi făcut ceva pentru îmbunătățirea condițiilor de viață din Cartierul Romlux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încă nouă școli și grădinițe, din Răzvad, Potlogi, Vișinești, Dragomirești și Mătăsaru, trec în scenariul 2

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, a decis trecerea la cursuri online pentru încă 11 instituții de învățământ. Măsura este valabilă până pe 31 octombrie după cum urmează: Școala Gimnazială Vișinești – întreaga unitate – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online). Școala Gimnazială Valea Voievozilor, […]