TÂRGOVIŞTE = ROMÂNIA

Mihai ROŞOIU

radio amatorismLotul de Radio Orientare de la CS Municipal Târgovişte dobândeşte noi performanţe la fiecare competiţie. De data aceasta, echipa de juniori târgovişteni, formată din Alexandru Babeu, Andrei Gherghescu şi Alexandru Gherghescu, a reprezentat România la Campionatele Europene de Radio Orientare, care tocmai s-au încheiat, în Polonia. Cei trei au surprins toţi antrenorii din România, egalând performanţa juniorilor din 1977 (Babeu Pavel + Pastor Adrian), prin câştigarea medaliei de argint la categoria M19-echipe, la proba de 144MHz. Munca susţinută şi seriozitatea le-au permis în acest sezon să străbată toate barierele, sa uimească prin progresele lor, atât pe plan intern, cât şi pe plan extern.
în competiţia individuală la aceeaşi probă, Alexandru Babeu a reuşit să depăşească performanţele generaţiilor anterioare, câştigând medalia de argint la categoria M19. Recordul României la categoria M19 – o medalie de bronz -, care data din anii ’90, a fost doborât de sportivul târgoviştean la această ediţie a Campionatelor Europene.
Menţionăm că la startul prezentei ediţii a europenelor s-au aliniat peste 300 de sportivi, din 27 de ţări. Traseele au prezentat un grad ridicat de dificultate.
Aceasta a fost cea mai importantă competiţie din sezonul actual de Radio Orientare, care se apropie de sfârşit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DJ 723 Văleni Dâmboviţa a deschis colaborarea dintre CJ Dâmboviţa şi CJ Argeş

Ziua de 16 septembrie 2013 a reprezentat o nouă filă în istoria comunei Văleni Dâmboviţa. Deschiderea noului an şcolar s-a făcut în prezenţa invitaţilor de la judeţ şi, totodată, au fost inagurate mai multe obiective. Un debut de an şcolar, organizat cu o festivitate aparte, a fost la Şcoala gimnazială […]