Târgoviște: Proiecte de 43 de milioane de lei depuse prin Programul „Anghel Saligni”

0 0

Într-o conferință de presă de dată recentă, primarul Cristian Stan a anunțat că Primăria Târgoviște a depus mai multe proiecte pentru a obține finanțare prin Programul Național „Anghel Saligni.” În totalitate, sunt aproximativ 40 de proiecte pentru reabilitarea și modernizarea unor componente importante ale infrastructurii stradale din municipiu sau a unor străduțe care nu au fost niciodată asfaltate.

„Vorbim despre modernizarea unor străzi asfaltate și despre străzi care nu au fost niciodată asfaltate! Ca artere principale, amintesc de Bulevardul Independenței, Calea Domnească, Bulevardul Libertății, la care se adaugă străzile din microraioanele IX, IV și III. Este un complex de proiecte foarte ambițios și sperăm să reușim să semnăm contractul de finanțare prin Programul „Anghel Saligny” cât mai curând”-a precizat primarul Cristian Stan.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 360 salariați au depus petiții și sesizări la ITM Dâmbovița

Zilnic, în jur de 50 de persoane trec pragul ITM Dâmbovița, în căutarea răspunsurilor la diverse probleme, care țin fie de relațiile de muncă, fie de vechimea în muncă, sau de unele documente necesare angajaților și angajatorilor.    Astfel pe parcursul  anului 2021, Compartimentul Monitorizare Relații de Muncă a eliberat în […]